Akuten

Ja... idag har vi spenderat nästan hela dagen på Enköpings akut... förstår inte varför det heter akuten när det tamefan tar en hel dag nästan innan man kommer därifrån. Att det ska ta så j-la många timmar när man dessutom är inne på akuten med en liten under 2 år är SKAMLIGT!!!!!

Kanske ska ta det från början.... vi vaknade tidigt idag, 7.00 och bestämde oss för att ta det lugnt och äta frukost och sen bege oss till skansen så att lill skrutten skulle få se lite djur. Sagt och gjort... frukosten går smärtfri. Moi är i badrummet och försöker göra mig vacker (önsketänkande) då hör jag att M snubblar i sovrummet, R är där och när M ska ställa sig upp så vill/kan hon inte stödja på höger foten! Vi avaktar och försöker se om hon kan gå.. vid 10 är hon jätte trött och vi lägger henne i vagnen och hon sover dryga timmen. Vi hoppas att allt ska vara bra, men det visar sig att hon fortfarande inte vill gå.
Till slut bestämmer vi oss för att åka till akuten i Enköping... dumma som vi var trodde vi att det skulle gå fortare än att åka till barnakuten i Uppsala. Det blir att vänta i väntrummet.....in på ett rum.... träffa läkare.... röntga... väntrummet.....få beskedet att Lite av stortå benet är av och M får inte gå eller stå på benet i 2-3veckor!!!!!!!!!!!!! Inget dagis!!!!!!!!!!!(nyss blivit klar med inskolningen)
HUR SKA VI FÅ EN SUPER AKTIV 2 ÅRING ATT INTE RÖRA SIG PÅ 2 VECKOR?????

Lillskrutten säger AJajjaja om foten och visar att mamma o pappa ska bära. Vår lilla älskling... tänkt vad en dag kan ändra sig snabbt... eller flera veckor framåt. Men som sagt det kunde vara värre... men det är inte lätt att vara liten och älska att springa och busa och nu inte få gå och en halt mamma med stelopererad fot som har svårt att gå utan att jag bära....
Men det ordnar sig alltid. Vi har ju varandra. Men det är fruktansvärt att se sin lilla ögonsten vara skadad och ha ont!!


Sola och bada i piña colada....

Hit ska va i Oktober *WiwiiwiIIIWIWIIWIIWWWiiii*


Lördag

Hej hopp på dig din lilla *pip* (ni kan ju gissa själva, massa ord som rimmar på hopp ;D )
Ja vad har familjen L/O (nästan som facket... shit vad jag är fyndig idag...nästan för rolig alltså) gjort idag då.. jo vi har

*vaknat och gått upp 07.20
*ätit frukost
*börjat sätta upp räcke stolpar på altanen
*Ätit lunch (kassler och ris)
*Lagt lillan
*Handlat blommor
*Cyklat
*Varit på 92-års kalas...håll i hatten
*fortsatt på räcket
*vilat fot/dammsugit
*Ätit middag (keso kyckling och ris...som var kvar efter lunch...ekonimiska!!! )
*R lägger Lillan och här sitter jag och skriver

Vi har med andra ord hunnit med ganska så mycket idag och självklart har vi lekt med lillskrutt om hon inte velat leka själv. Hon lekte frisör med mammas hår oxå  *aj* gick bra tills hon börja slå borsten i huvudet på mig..Nu ska det drickas vin och ätas kex med ost när Älsklingen nattat M.

Måste bara säga... Älskar dig R och M med så klart. Ni är mitt allt! *puss*

Trevlig helg på er där ute!
//Over and out

Far far away...

Jag vill ha sol... värme...stränder...


Helg

Helgen har varit lugn. Vi tog en sväng till Västerås igår för att köpa jumpa liknande skor till lillskrutt. Slutade med att vi kom hem med
*1 par Kavat skor
*6 par strumpor
*2 par jeans
*1 tröja
till lillskruttan. Det bästa av allt var att när vi gick in i en butik och jag sa att mamma skulle titta på en tröja, så total vägrade hon. Hon började backa ur butiken och sa nej NEj! Men när mamma sa
-vi ska ju titta på strumpor till Moa
Ja då startade raketen i den lilla blöjbaken, sen sprang hon runt bland barnkläderna och ropade på pappa och visade honom allt hon ville ha.
Ja... det ska ju böjas i tid!

Idag har vi varit på förskolan på inskolning. Var den 3:e dagen idag och det gick så där. Lillskrutt som aldrig är blyg annars eller springer ifrån mamma med än gärna hon är otroligt mammig och släpper mig inte en sekund, Personalen är jätte bra och försöker locka henne med allt möjligt med det går inte bara.
Sen blev jon hysteriskt ledsen när jag föreståndaren skulle visa oss nya föräldrar en sak för då såg hon mig inte. Undrar hur det ska gå på onsdag för då ska vi vinka på en gång, tror båda mamma och dotter kommer gråta!
Men jag hoppas att det går bra!


Nu ska här gosas med en gosig dotter!


So long!

ATTA!!!

Dra mig baklänges vad jag och min halväkta hälft (vi är inte gifta än.. *pik*) varit hurtiga idag. Blev inget tränande igår när lill skrutt sov länge på eftermiddagen och gymmet hann stänga. Så då bestämde vi att vi skulle åka in i dag på morgonen när  vi vaknat. Ringde farmor och fråga om skrutten fick vara där under tiden, men det gick inte för farmor skulle åka till kyrkogården.
Så då fick skrutten följa med tänkte jag, och jag fick en snilleblixt till... vi cyklar in!! så är skrutten glad och nöjd för cykla är ju kul tänkte jag. HUR DUM FÅR MAN BLI?? Jag trodde jag skulle dö innan vi ens hunnit till gymmet.

Kanske ska uppmärksamma er som inte vet att vi bor typ på landet en bit utanför stan där gymmet ligger.

Åh sitt inte och säg att det inte är jobbigt, tänkt dig då att ha ca 15 kilo till bak på cykeln som sitter och viftar och rör sig hela tiden... det ÄR jobbigt att cykla då!

Sagt och gjort väl framme på gymmet var det bara att hugga i. Vi var i princip själva den första halvtimmen och lillskruttan var glad och nöjd. satt och studsade på en halv boll (som ska va prima om man vill få platt mage snabbt... gäller nog bara de som har en platt mage innan, inte en annan med flera kilo extra och påsmage efter fött barn)

Efter ett tag droppade det in fler och fler människor. Min halväkta hälft och jag turades om att köra maskiner medans den andre höll ett öga på skrutten.
När jag tränade rygg och halväkta hälften och dotter stod breve så sa pappa till sin dotter;
-efter mamma så ska pappa köra maskinen,
då dotter säger
-atta mamma...
mamma: snart är det pappas tur
-ATTA MAMMA

vilket barn man hör,men ganska gulligt ändå och en annan fick ju chans att vila. (mammas flicka =)

Nä nu ska här ätas hemlagad ceasar sallad.. *jamma*

So long
/J


Tillökning...

Ja.. då har jag gått och blivit med blogg! Ska jag vänta mig gratulationer?

Även jag har fallit ned i bloggträsket, men det kanske jag inte kan säga redan? Jag är ju bara och nosar på kanten så än kan jag ta mig härifrån!

Tänkte att jag skulle testa på och se om detta kan vara något för mig nu när jag snart börjar mina distansstudier och lillskrutt börjar på dagis... förskola menar jag såklart!

Känns som om jag kommer ha mycket dötid så då är det ju skönt att jag har något att spendera tiden på...
Får se om det blir nått återseende!

So long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0