Var är du..

...din lilla snöflinga med vänner?
Har ni inte förstått att vi vill se er vandra ner från skyn även här i mellan sverige?
Jag vill ha mycket snö till Jul som man kan tulta omkring i och sitta inne i värmen medans man ser snö falla utanför fönstret!
I dag ska vi allafall klä granen... tror vi fann den finaste granen... ingen riktigt jul utan snö och kalle anka gran, granen är fixad bara snön som saknas!

Måndag- Tisdag ska det bakas julgodis och göras kött bullar, tyvärr tror jag lillfia är på väg att bli sjuk..IGEN! Stackars liten som aldrig får vara riktigt kry!  Men jag håller tummar för att vi alla ska klara oss!

Må gott alla!
Kram Jess

Luciafirande

Idag var det luciafirande på lillfias förskola!
06.30 var vi där och började förbereda frukost för alla barn och föräldrar skulle äte gemensam frukost efter luciatåget.
Det var mysigt och alla barn var så himla duktiga... tänk att vår lilla älskling är så stor nu, första luciafirandet på dagis. Nästan att man blir lite rörd...


Vi har gått och blivit.....

...med valp!
Mmm, efter 6 års diskussioner fram och tillbaka så är vi nu stolta ägare till lilla Affe... En blandning ( här tappar många redan intresset på att höra mer om valpen... vilket jag inte förstår? ) mellan Shih Tzu och Bisone Havanese.
En liten trasset sudd som springer runt fötterna på oss.. om han inte sover.

Moa är super förtjust i honom och han lika i henne. Men ibland blir hon avis på honom när han ligger i mamma eller pappas knä för länge. Men hon har ju varit van att ha mamma o pappas uppmärksamhet till 200% i över 2 år nu.

SÅ.. ville bara visa vårt lilla nytillskott =)


                                                                              


RSS 2.0