Uttråkad

Mmm ni läste rätt, det är just vad jag är.. uttråkad som f-n.
Måste plugga men jag har 0 motivation och hjärnan vägrar samarbeta, så det blir lite svårt, men det måste göras nu i veckan.Ska skriva en läsanalys gällande sexuell identitet.
Jätte intressant men det är så svårt att få ned nått på pappret utan att själv tycka och tänka för det får man inte förstår ni. Utan Ambjörnsson tycker bla bla bla och det påvisar även Gennäs i sin text om Sophi och kaja bla bla bla.....Åhhh *stor suck* Förstår inte varför jag bara låser mig totalt nät jag ska skriva.
Den första läsanalysen fick jag bra på, den andra har jag inte fått svar på än och nu sitter jag då med den tredje. har "bara" 4 kvar denna termin + en massa andra uppgifter och sen har vi ju den andra förbenade kursen. Nä usch nu försvinner jag ned i depp träsket! Något att se fram emot är alla fall helgen.
 I helgen vill jag bara vara ledig och njuta och mysa med min familj. På fredag har min underbara R en överraskning, jag vet att vi ska ut och äta, bo borta för han har skaffat barnvakt.
Det ska bli sååå mysigt, länge sen vi hade tid bara för varandra *älskar honom*

Se hela bilden

Uppdatering..

.. tekniktentan jag skrev om innan, som jag väntade på resultat på. Det kom förra veckan av 30 p möjliga hade jag 27,5p.*high fivar mig själv*

Så nu vet ni det! =D

Ja vad ska man säga...?!

Blir du förvånad om jag säger att lillfian är sjuk igen? Näee.. inte jag heller. Är så otroligt trött på förkylningar och skit, ska det aldrig ta slut? De lyckas ju alltid komma när jag har som mest i skolan, och det har jag nu. Får magsår bara att tänka på det *försöker inte tänka*

Sen så jag mitt stolpskott "bet" sönder en tand igår... jag som inte tycker om att få till tandläkaren!!! Men var ju tvungen att ringa och få en tid.. det kanske tar ett tag.... trodde jag!!!!! Ska dit idag kl 14.10, åh ni förstår hur ont i magen jag har nu??? Men det är lika bra att få det gjort, förhoppningsvis har de tid att ta lite tandsten och undersöka så slipper jag gå dit på ett tag sen.... idag kommer jag gå därifrån lite lättare när det är gjort  men med en dessto lättare plånbok, för det är ju inte billigt med tandläkaren. "Ta med 1500 kr, det är nog det minsta det kostar" Wohhhooooo tänkte jag.

Ja då vet nu min dag ser ut
*ta hand om sjukt barn
*hinna plugga(funkar om jag sätter på en film.. eller nähää hon ska sitta i knät!)
*tandläkaren
*hämta M hos farmor
*hem och laga mat
*Lägga M
*stupar i soffan

ja ni ser... blir inge plugg idag heller...
....undrar när jag ska börja känna mig positiv igen..aldrig?

Ha de bra!
Adios, Arrivederci, Hasta la vista, See you.........

RSS 2.0