Får jag be om största möjliga tyyyystnad.....

......Här är vårt nya hus

Infart, ska byggas en carport på ca 5 m. All träfasad ska målas med Falusvart

Arkitektritning

Arkitektritning på baksidan av huset, Balkongen kommer bli 3x7m ungefär sen ska vi ha ett trädäck från kortsidan och ända bort till slutet på balkongen. Drömmen är att få till en pool oxå =)

Arkitektritning

Arkitektritning

Arkitektritning

Arkitektritning, entre och tvättstugedörr, framsidan av huset mellan hus och garage ska vi lägga sten

Här på infarten ska det läggas sten.... nästa år
Baksidan, Vit puts ska upp om ca 2 veckor. Sen nästa vår blir det till att bygga altan. Balkongen ska en byggare vid namn Jonas fixa i juni =)
Typ bakom riset och stenarna ni ser till höger i bild vill vi ha en pool... får se om pengarna räcker till *biter mig i läppen*

 
Utbyggnasen på kortsidan är blivande bastu =) Va tänkt att ha träfasad men enklare för putsaren med puts! Spännande att se slut resultaten!

Så nu är vårat hus presenterat, har ni inget för er i helgen så sätt på err arbetshandskarna och kom och sätt upp osb och gips =) Ta med egen borrmaskin, har ju ingen el så

Idag är det Fredag

Nu på förmiddagen har jag suttit och läst Värdegrunden-finns den? Låter väl intressant?? Både jag och nej kan jag svara på den frågan. Men bäst att passa på att läsa när jag kan, Lillfia går kort dag på förskolan idag.
Hon var så glad imorse min lilla tjej, mamma åka sa hon på en gång när hon vaknade...
idag skulle hon nämligen få åka till badhuset med utta (gustav????) och Bibbi. Så fort iväg till förskolan och glad =)
Är så skönt att hon trivs!!
 

Idag kommer gipsskivor, osb och isolering till huset så ikväll ska det bäras. Elektrikern blir väl klar idag...
Aaa just!!! Nu ska jag klaga oxå... EON jävla skitbolag!!! (inte vår elektriker han är bra!! utan de som ska komma och koppla in elmätare och skit) De har klantat sig rejält och nu vet vi inte om vi hinner få el tills putsaren kommer om 1 vecka.. PANIK!!!!!!!!! I värsta fall får vi hyra ett elagregat... ett stort... han behöver nämligen 16 A..... ingen som har ett till övers???
Sen ska väl min käre svåger komma och dra kablar till larm under helgen om han fick tag på sakerna och om de har tid att komma då?! Annars så ska vi ta oss en shoppingtur till västerås eller Uppsala, R behöver köpa byxor och skor.. M behöver nog inget och lilla jag vill ha MYCKET! =D
Ja så ser vår helg ut just nu... up date kommer!
See ya!


Long time...

..sen jag skrev någonting i bloggen. Jag har ju faktist inte haft tid.. är ju en busy woman numera =D
Jo då det är så sant som att jag har ett ärr på magen! Jag är inne på slutspurten på 4:e terminen i skolan... är så trött på skiten just nu! Men den 5 juni kommer jag vara överlycklig för då har jag sommarlov... om jag inte får en massa rester förstås =/
Eller lov och lov... vi kommer ju bygga hela sommaren.. vi har nämligen gått och blivit med hus.. ett alldeles eget =D
JooooOOooo det är sant... lovar!

Jag och min kära älskade sambo planerade för att gifta oss den 1 augusti... men det blir inget... vi köpte hus istället! =) Bröllop blir det väl så småningom, men nu ska vi bygga hus. Köpte ett stomrest hus på Bredsansterassen..fint ska det va sörrni!
Så det är en massa byggandes nu.. eller kanske inte för oss just nu. Elektrikern är där och drar kablar och kopplar.. och det är inte liiite rör och sladdar över allt och det bara på nedervåningen, är ju en övervåning sen oxå =)
Huset är ett funkis hus på 200 kvm med 34 kvm garage och förråd med golvvärme! Inte ett endaste ful radiator (element för er som inte förstår =P ) ska vi ha i vårt hus, bara en massa sköööön golvvärme!

Ja, vad kan jag skrive mer? Kanske ska övergå till att bli en byggblogg detta istället? Där ni kan följa vårt lilla projekt?
Bilder kommer senare!

Naturen runt huset är mysig, massa djur som rör sig runt huset.... hade en stackars förvillad hare på besök för någon vecka sen, titta in i fönstret...alltså den stog inte på bakbenen då... hahhahahhaha vilken jävla syn en hare på 1,70 som leker fönstertittare.....Hahhahhaha.... Nä skämt åsido, vi har ju fönster ner till golv i vardagsrummet och där utanför satt en stackars hare som nog undra va fan som hänt över sitt lilla bo. Sen såg Moa en Kock häromdagen i skogen... alltså inte någon stackars vilsen kock som leta efter ett matställe att arbeta på och inte ett tredje ben heller ;)... utan kock=häst (hur hon nu får det till det???)
Sen såg vi en spillkråka-----> flygandes över hustaken och sätt sig på en stubbe och försöka slå in pannbenet på sig själv.... Moa var mer än road och skulle göra detsamma på mammas stackars kind... hur hon nu kunde förknippa den med en stubbe????

Ja ni så roligt har jag det! Nu är dags att plugga..... eller kolla efter kök...eller kakel.... eller...eller.. eller...
Ja ni ser.. kan nån lära mig självdisciplin?

Ha de gott! Får se när ni hör av mig igen.... snart...kanske... om jag inte är fullt upptagen med att....?

RSS 2.0