Fy....

vad jag är dålig på att uppdatera! *skäms* Men tiden finns liksom inte till nu, det är skola, sjuka barn och husbygge om vartannan, så man är så slut när man väl sitter ner så det blir liksom aldrig av! *ursäkta*

Kanske är en del som är nyfikna på hur det går med husbygget?! Jo, det går bara bra! Övervåningen är klar så långt som med, parkett, målade väggar och tak med en och annan fondvägg, badrummet är kaklat och klart, idag ska det limmas gipsskivor på toan så ska den bara kaklas in, förhoppningsvis kommer rörmockaren i slutet på veckan och kopplar in blandare och toalett så kan det användas. Ektrappan är på sin plats.

Nere så är det Moas rum kvar som ska tapetseras och läggas golv, i vårt rum ska mattan bara läggas, badrummer blir klart i veckan, köksstommar ska vi försöka få upp idag.

Så sen är det finliret med lister och dörrkarmar och blad som ska in. Så förhoppningsvis börjar vi väl köra dit lite saker nästa helg! =)
Bastun och toaletten under trappen ska göras, men det är det ingen brådska med, det kan vi ju göra även om vi flyttat in.

Ja annars så är det skolan igen om en vecka med 2 redovisningar och  2 tentor. Moa är sjuk igen, vi var på husläkarakuten i fredagskväll och hon har öroninflammation så nu äter hon pencillin..igen!
R jobbar och sliter på vanliga jobbet och i huset, han skulle verkligen behöva ta lite semester och bara koppla av!

Nu måste jag ta Moa, hon vill sitta i knääeeena =)
So long..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0