bättre sent än aldrig...

... tyckte att det var dags för en uppdatering. Har som sagt hänt en hel del sen sist. Skolan är äntligen slut för den här terminen, väntar bara på sista resultatet... men helst vill jag inget veta för det gick åt pipsvängen!
Moa har sommarlov, och sover länge varje morgon... jo det är sant... allt mellan 9-10.. så skönt!!

Sen så har Rickards Farmor hastigt dött, åkte in med ambulans lördag förmiddag för en vecka sen och fanns inte med oss 1 dygn senare. Är hemskt hur livet kan vända. Avva som hon kallades av barnbarn och barn barnsbarn som aldrig i sitt 92  åriga liver varit dålig, hon har bott själv i ett stort hus och skött allt själv ända fram tills för 2 helger sen.  Sen sa det bara pang, hon hade en bukspottsinflammation och eftersom hon var till åren orkade kroppen helt enkelt inte längre. På fredag är det begravning och direkt efter ska vi till göteborg för en veckas semester i danmark. Vi har lite blandade känslor inför det.... inge kul start på semestern men det var väl bäst så här ändå?!
Nä. nu ska jag sluta prata om allt tråkigt!

Som jag förstått är en del av er nyfikna på hur det går med huset.. och det går bara bra. De som sett huset säger att vi ligger bra till för att kunna flytta in under hösten, i oktober troligtvis!! =) Vi hoppas på det, blir att jobba gärnet resten av sommaren. Någon frivillig som vill hjälpa till? ;D

Rönnbacken har börjat isolera fasaden, innan det är dags för puts.
Rönnbacken har isolerad fasaden innan det är dags för puts, Jag inspekterat arbetet..

Isolerat även på långsidan där det kommer bli en stor balkong och sedan en stor altan... men den kommer upp först nästa år.

Som du ser bilden så är den tagen i korridoren, till vänster kommer tvättstugan, till höger är Master bedroom med egen ingång till badrummet på 18 kvm + bastu. Under trappen kommer en gäst toa, trappen ska bli vit med eksteg. Rakt fram till vänster om runda fönstret är köket och till höger blir matplats och "longe del" med braskamin.
Spånskivorna för golvvärmen på övervåningen är lagda. Här kommer vi ha soffa och tv.

Jens som hjälp oss under två veckor. Är så glada för det och han lär nog få hjälpa oss mer! Sen så har jag en liten donna på 2,5 som blir sååå generad i hans närhet... tror det börjar vankas kärlek bannemej!

Min alldeles egna händige lilla snickare *puss*

Golvvärme på plats

Uj va det ser rörigt ut. Kortet är taget från klädkammaren, till höger datarum, till vänster gästrum och vid det gråa röret blir det badrum med dusch
.
Fasaden är putsad, ska på med vit färg eller puts (vet inte hur de gör) sen är fasaden klar!!

Nä nu har jag annat för mig, men lovar att börja uppdatera oftare!
Ha en underbar dag!
See ya!

RSS 2.0