Tävling

Tänkte ha en gissnings tävling här...

tävlingen är följande; Gissa vad mitt blivande hem kommer kosta
(tror inte jag vill veta egentligen för då krossas min drömmar)
 
Men vad gör jag inte för att underhålla er läsare!

*omtänksamma jag*


Jag har hittat det...

Green Line 856 Trivselhus

VILL HA!!!


Bygglov

Jag vill bygga om... någon som känner någon som kan hjälpa mig?!
Vi har en oinredd vind som behöver piffas upp. Jag har ett kök som jag vill bygga ut och få en modernare tutch på... vi har golv som måste brytas upp då troligtvis golvbjälkarna lossnat, eller förhoppningsvis bara skivorna. Jag har en hall som jag vill ha nya tapeter i då det nu är glasfiberväv på väggarna..... ryser bara jag tänker på det... tycker det är så otrolig fult!
Har en husfasad i brunt tegel och gulmålat trä (vem kom på den idiotiska kombinationen??? som vill ha vit putsas fasad. En tomt som är gropig, sne och ofunktionell helt enkelt.. den som hjälper mig/oss ska jag tacka min lyckliga stjärna för!

Så Martin, Johnny, Mathias, Björn, Simon and Thomas, och alla ni andra på byggfronten. RING MIG!!!!

Falskt alarm

Nope No loss in my sight....

Det kommer en loppa.... han hoppar och han går... han hoppar och han går... och HAN TAR VAD HAN FÅR!!!!!!!!!
(för er utan barn,,, det är en kittel ramsa)

Nä om man ska ta och bädda ned sig... GO Natt!

Puss och så

Fortsättningen...

... var till husläkarakuten ikväll vid 19 tiden där vi fått tid.
Fick träffa en trevlig läkare som lyssnade på lillan.
Han hörde att hon inte lät bra i lungorna speciellt i den vänstra (som vi kollade förra veckan på Ebbe Wahlunds mottagning och där fick vi beskedet att hon var på väg att bli frisk???) Hon är fortfarande inte frisk efter 3 veckors förkylning men nu fick vi antibiotika som hon får börja med imorgon. Eftersom det har hållit i sig så länge och eftersom hon har haft flera febertoppar idag!

Usch det är så hemskt att se sin lilla skapelse alldeles utslagen, matt och nästintill självkokande i ens famn. Hoppas det är slut på sjukdomar och skit nu!
Förresten kliar det i mitt huvud... kanske har fått löss (gör min VFU på en skola) Nu har jag panik... ska be Karln kolla upp hårbottnen med en lupp... Hey Loss here we go! HAHhahhahahah


HÖÖÖG

2 timmar efter att gett henne alvedon är febern nu uppe i 39,8?? Är det inte meningen att den ska gå ned med alvedon?
Förstår ingenting. Ringde 1177 och där svarade en kvinna med brytning(har inget emot människor från andra länder) MEN! Ska de inte kunna tala så att man förstår? Är inte deras jobb att förklara och ge en råd på vad man kan göra istället för att tala om vad man inte ska göra?? Jag är lixom inte dum i huvudet!! Skulle velat spela in samtalet så att alla kunde hört.
Jag hade god lust att säga både ett och annat men jag bet mig i tungan eftersom M låg i min famn med feberfrossa... efter mycket om och men så fick jag en tid till husläkarakuten... ska dit 19.15 hoppas på att de kan hjälpa oss.

fortsättning följer.....


Så var det igång igen...

ja då var lillskruttan sjuk igen då. De ringde från dagis vid 11 idag och sa att M har feber och det hade de ju rätt i. 39 grader.. men nu ligger lillan ute i vagnen och sover.
Jag hoppas att det bara är en lätt förkylning, det gör så ont i mammahjärtat när de små är sjuka!

Jaha... vad ska man skriva med då?? Nä jag orkar faktist inte!
Så ADIOS!!!!!!!


Nu börjar allvaret...

*suck* pust* och *STÖN*
Imorgon är det då dags.. har ont i magen, känner hur ångesten kommer över mig ... kommer nog inte sova en blund i natt om jag känner mig själv?!

Vad är det hon babblar om??? Tänker ni nog nu.. Mmm... jag känner det på mig lixom!
Jo... Imorgon blir det upp tidigt,, runt 6.30 duscha, göra mig iordning, väcka M, fixa frukost, göra iordning M och köra in till stan och dagis, där jag ska lämna M till 15.. *gråter*

JAG KÄNNER MIG SOM VÄRLDENS SÄMSTA MAMMA!!!!!!! Lillan är inte 100 frisk än, vet inte om hon orkar gå på dagis imorgon... men är jag borta från skolan så får jag en massa rest(vill inte ha rest..) och R ser förvirrad ut när jag frågar vad vi ska göra... FAN va Karlar ska vara sega.. min allafall!! Vill ju att han ska säga: Men Älskling oroa dig inte, är M inge pigg imorgon är det ju självklart att jag stannar hemma!!!!! Det är det jag vill höra... men nej... det är tyst!

Om jag visste att hon springer in på dagis och vinkar glatt skulle det kännas bättre.. men nu har hon vart hemma från dagis i 2 veckor(pga foten och förkylningen) så de kommer nog inte bli lätt imorgon. Sist jag lämnade så tittade hon på mig med sina stora bruna ögon, och jag såg hur underläppen började darra och ögonen fyllas med tårar medans hon klamrar sig fast i mig och säger.. neeeeeej mamma med darrande röst!
ÅHH mitt mammahjärta brister!!!

Nu finns det säkert folk där ute som tänker; det är väl bara att lämna ungen... men nej ni!! Det är inte så lätt som ni tror!! Även om jag vet att det oftast går över så fort man gått... har ju själv jobbat  med det bra länge så jag vet hur det brukar fungera, men det är skillnad när man står på andra sidan och det är ens eget kött och blod som ber om att inte bli lämnad!

Usch... nu måste jag rycka upp mig, annars är jag ett nervvrak innan klockan ringer imorgon bitti!
Tror jag ska trösta mig med en peanut sandwich... (nötter är faktist nyttigt!!!! )

Fredag...

..det blir aldrig som man tänkt sig!
Idag skulle vi vara duktiga och helghandla tillsammans med alla pensionärer (innan 12,00) tänkte vi. Men lillans förkylning blev värre.. började tjuta i bröstet på henne när hon andades och från inge feber till 39.00 i en blinkning så det blev att ringa 1177 och de tyckte vi skulle åka till Barnakuten i Uppsala.

Så istället för pensionärs träff på ICA (nu gjorde jag ju reklam... kan man tjäna pengar på det????) blev det Akademiska med alla andra sjuklingar.

Lillan har en ordentlig virus infektion...
*röd i halsen, som kan bli halsfluss????
*Röd i båda öronen, lite mer i den vänstra, som mycket väl kan bli öroninflammation????
*Slem i lungorna så det har vi fått medicin för.. men det kan bli en lunginflammation????

Men hur ska man veta det då??
Ja så nu vet ni hur våran helg kommer se ut.. vila...vila och åter vila.

Hoppas jag har något roligare att skriva om nästa gång!

Ha de gott!
//J

My Loves

Behöver jag säga att jag ÄLSKAR dessa två över allt annat!!


Igenmurad

Ja.. då är lill tjejen förkyld då. När hon äntligen kunde gå och skulle gå till dagis de sista dagarna denna vecka för att leka med kompisarna innan det blir dagis på allvar nästa vecka.. *suck*

Men huvudsaken är att hon blir pigg snart, Och det är ju ganska så mysigt att ha henne hemma och mysa en massa! Men jag hinner inte riktigt med det som ska göras till skolan... Men iofs är ju jag oxå hängig med halsont och ett huvud täppt som Alcatraz... så jag hade inte orkat plugga ändå!

Orkar inte ens skriva här.. fi f-n vilket tråkigt inlägg! Men jag uppdaterar allafall... JEANETTE!!

Adios!

Ice ice baby,,,,

BBRRRRrrrrrr vad det ska vara kallt då! Tror jag håller på att frysa arslet av mig ärligt talat (fast det gör inte så mycket, skulle gärna bli av med hälften av svålet där bak)

Hösten kom ju med raketfart och det hade inte jag med i min planering!! Nu måste jag ju köpa höstjacka en hel månad innan planerna... och det går ju inte! Får kanske lov att snatta för första gången i mitt liv... skämt och sido..jag får väl lov att fortsätta frysa så kanske jag har en smal röv till jul och får mig en höstjacka på köpet!

See ya!

idag är det torsdag...

Ursäkta att jag inte uppdaterat på några dagar men det har varit fullt upp att ta hand om min lilla krympling här hemma! Lill skruttan har börjat krypa nu, eller gå på knä och hålla mamma o pappa i handen. Men gå vill hon inte det gör "ajaj"

Igår var Moi och lillan och hälsade på på dagis... de skulle rita självporträtt, 7 små barn mellan 1-2 år sitter med STORA ögon och tittar förväntans fulla på varandra och undrar vad som ska hända.. Fröken lägger fram 7 stora papper.... STORA papper, Försiktigt tar de sig en varsin krita, vissa ritar smått och andra stooort.. En liten pojke säger " itta båååååt" (för en som inte förstår.... Titta en Båt) Fröken; Neej det är ju du L**. -Neee Båååt

man kan inget annat än att le åt de små sötnosarna. Efter målningen blev det fri lek... M sätter fart i knäna och beger sig till en av de yngsta flickorna i gruppen som hon tycker är hennes lilla bebis
Fröknarna till mig: Åhh titta..... tror det är någon som vill ha små syskon..*pik pik*
Nope not yet....

Idag fick pappa följa Dottir på förskolan. Jag träffade min lilla studiegrupp hemma hos M som fyllt år. GRATTIS!!!!!!!
Lika trevligt som vanligt när vi ses. Är så otroligt glad att jag har de tjejerna, de är pigga, glada och stöttande. Utan de skulle studierna va super tunga men med dem så blir allt mycket lättare! Vi har otroligt roligt när vi ses, vi pratar om allt... verkligen allt och ingen är dömmande eller frågasätter.. är skönt att vi kan vara så öppna och ärliga tillsammans. Tack för det tjejer!

Nä ni nu ska jag ta upp min lilla tjej från vagnen... tror vi ska mysa i soffan inför barnprogramm ett tag!

So Long!

RSS 2.0