Jag har upptäckt...

... att jag inte är någon trevlig person, när jag är i stressade situationer. Just nu vill jag bara gå under jorden och inte komma fram förän nästa fredag.... =(
Det är lite mycket nu känner jag, vill kunna flytta in i huset, värmen krånglar och rörmockaren total skiter i oss... är lixom färdigt för honom att koppla in toa och dusch på övervåningen. Golvvärmen fungerar inte är luft i systemet vilket är skit för parketten och tapeter som inte torkar... vem står för de kostnaderna om det blir förstört??? Fy FAN vad jag hatar rörmockare just nu!! Plåtkillen som fakturerat oss på det sista och skulle göra det fredan för 2 veckor sen... tror ni han kommit??? NEJ!
Kamin skulle instalerats igår, men de hade fått hem fel saker, ringer de om dan innan!! blir så fruktansvärt trött!!

Sen denna vecka har jag gjort och skrivit om 5 experiment, 1 matteuppgift, 2 redovisningar och så har jag 2 tenor nästa vecka, på måndag i fysik och kemi som jag verkligen förstår nada i! Sen på matteord på fredag, inte så svrt men i alla fall!! Den här veckan har varit/är helt hemsk!! Jag har värk i magen och mår illa av all stress. Är irriterad på allt, men den som får ta allt är tyvärr R. Han kan verkligen inte prata med mig just nu snäser bara av honom och vill bara vara ifre.. vilket han inte förstår så då blir jag ännu elakare.
Fy vilken hemsk människa jag är!! *gråter*

Nä nu ska jag försöka kamma till mig och få någor gjort idag... tror fan jag har hjärtflimmer oxå.. det känns konstigt!

Over and out


                            

Fy....

vad jag är dålig på att uppdatera! *skäms* Men tiden finns liksom inte till nu, det är skola, sjuka barn och husbygge om vartannan, så man är så slut när man väl sitter ner så det blir liksom aldrig av! *ursäkta*

Kanske är en del som är nyfikna på hur det går med husbygget?! Jo, det går bara bra! Övervåningen är klar så långt som med, parkett, målade väggar och tak med en och annan fondvägg, badrummet är kaklat och klart, idag ska det limmas gipsskivor på toan så ska den bara kaklas in, förhoppningsvis kommer rörmockaren i slutet på veckan och kopplar in blandare och toalett så kan det användas. Ektrappan är på sin plats.

Nere så är det Moas rum kvar som ska tapetseras och läggas golv, i vårt rum ska mattan bara läggas, badrummer blir klart i veckan, köksstommar ska vi försöka få upp idag.

Så sen är det finliret med lister och dörrkarmar och blad som ska in. Så förhoppningsvis börjar vi väl köra dit lite saker nästa helg! =)
Bastun och toaletten under trappen ska göras, men det är det ingen brådska med, det kan vi ju göra även om vi flyttat in.

Ja annars så är det skolan igen om en vecka med 2 redovisningar och  2 tentor. Moa är sjuk igen, vi var på husläkarakuten i fredagskväll och hon har öroninflammation så nu äter hon pencillin..igen!
R jobbar och sliter på vanliga jobbet och i huset, han skulle verkligen behöva ta lite semester och bara koppla av!

Nu måste jag ta Moa, hon vill sitta i knääeeena =)
So long..

RSS 2.0